Beste Morgan enthousiast,

Morgan Owners Group Belgium, of kortweg MOG Belgium, is een vereniging zonder winstgevend doel waarvan de oorsprong teruggaat naar 1987 en ruim 130 leden telt die samen eenzelfde passie delen: de Morgan auto.

MOG Belgium tracht initiatieven te nemen om die passie te ondersteunen door de uitgave van een driemaandelijks clubblad, door het organiseren van rondritten, deelname aan internationale evenementen en een aanwezigheid op allerlei manifestaties. Ongeacht de organisatie van deze activiteiten zijn het de leden van MOG Belgium die het succes van de club maken.

Het ledenbestand is heel verscheiden, zonder onderscheid van nationaliteit, taal, professionele activiteit, politieke of filosofische overtuiging. Wat de leden bindt is de toewijding aan het Morgan merk die zij beleven in een ontspannen en vriendschappelijke sfeer en met respect voor mekaar.

Indien u geboeid raakt door zulke omgeving en uw enthousiasme voor de Morgan auto wil delen met ons, dan nodigen wij u uit om het aanvraag lidmaatschapsformulier hieronder aan te klikken via Online inschrijven. Let er op om uw gegevens correct in te vullen, de velden met een sterretje (*) zijn beslist vereist en in het bijzonder is uw e-mail adres nodig voor verdere correspondentie.

Bijdrage lidmaatschap voor het jaar 2024

  • Effectief lid (Morgan eigenaar) : 90.00€
  • Effectief lid buitenland (Morgan eigenaar) : 100.00€
  • Sympathiserend lid (zonder Morgan) : 75.00€
  • Sympathiserend lid buitenland (zonder Morgan) : 85.00€

Het lidmaatschap geldt voor één kalenderjaar, ingaand op 1 januari.
Nieuwe leden die zich inschrijven voor 1 oktober hebben hun bijdrage voldaan voor het lopende jaar. Nieuwe inschrijvingen na die datum gelden tot het einde van het daaropvolgende kalenderjaar.

De beslissing van de Raad van Bestuur aangaande uw verzoek tot lidmaatschap wordt bij meerderheid van stemmen genomen. Hierover wordt u geinformeerd via e-mail of brief binnen één maand na ontvangst van uw aanmelding, zonder motiveringsverplichting.

Als lid van MOG Belgium respecteert u de statuten en het Inwendig Reglement van de club. Bij aanvaarding worden beide documenten u toegestuurd samen met de uitnodiging tot betaling van het lidgeld.

Betaling van het lidgeld geldt als aanvaarding van de statuten en het Inwendig Reglement.

Aanvraag tot lidmaatschap

Entrée non valide
Entrée non valide
Entrée non valide
Entrée non valide
Entrée non valide
Ondergetekende erkent dat
Entrée non valide
Entrée non valide
Entrée non valide
De Raad van Bestuur bewaart de ledenlijst op zijn zetel. De ledenlijst kan door elk lid van de Club op de zetel van de vereniging worden geraadpleegd (uittreksel Wet vzw, Art. 10). De ledenlijst is voorbehouden voor strikt persoonlijke raadpleging en mag dus niet verspreid of gebruikt worden door niet bevoegde leden noch door andere personen als adressenbestand voor enig ander gebruik (MOG Belgium, Intern reglement, Art. 1.5).

    (*) Verplichte velden

morgan member mog nl

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Vind hier onze volgende evenementen.

Bepaalde evenementen zijn exclusief zichtbaar voor onze leden. Lid worden?