Welkom bij Morgan Owners Group Belgium

MOG BELGIUM

Over ons

Wat is MOG Belgium?

In het hart van België, waar autotraditie samenkomt met elegantie en verfijning, ontpopt de Morgan Owners Group Belgium club zich als een baken voor Morgan liefhebbers. Onze prestigieuze club werd opgericht in 1974 en telt nu meer dan 130 leden, verenigd door hun liefde voor deze uitzonderlijke voertuigen die vakmanschap, respect voor traditie en ongeëvenaarde esthetiek belichamen.

Bij Morgan Owners Group Belgium cultiveren we een geest van kameraadschap en delen, waardoor elk moment dat we samen doorbrengen onvergetelijk wordt. Onze activiteiten, ontworpen voor en door onze leden, weerspiegelen onze gedeelde passie en ons verlangen om ongeëvenaarde kwaliteit te behouden, terwijl we dat vleugje vreugde en gezelligheid inbrengen dat zo kenmerkend is voor de Morgan spirit.

Onze kalender staat vol met exclusieve evenementen, rally’s met ongeëvenaarde gezelligheid en momenten van delen rond ons unieke magazine, het kloppend hart van onze club. Het is een uitnodiging om de autotraditie op zijn nobelst en authentiekst te ervaren, ver van banalisering en met een vleugje Brits plezier.

Lid worden van de Morgan Owners Group Belgium betekent deel uitmaken van een geschiedenis van passie, gezelligheid en respect voor de waarden waar Morgan bekend om staat. Het betekent ook dat we ons inzetten voor het behoud van een uniek erfgoed, binnen een club waar elk lid bijdraagt aan de reputatie van ons favoriete merk.

Als je deze passie voor Morgan voertuigen deelt en als de roep om avontuur binnen een hechte en elegante gemeenschap je aanspreekt, dan verwelkomen we je graag. Lees meer over onze club en hoe je lid kunt worden op onze website, en maak je klaar om Morgan op zijn authentiekst en vriendelijkst te ervaren.

Welkom bij de Morgan Owners Group Belgium, waar autotraditie en passie en vriendschap elkaar ontmoeten.

 

Michel Hanson

Voorzitter MOG België

Lid worden

Als je dezelfde passie voor Morgan auto’s deelt en deel wilt uitmaken van deze geweldige vriendengroep, meld je dan aan als lid van MOG Belgium.

Komende evenementen

mog belgium News

We publiceren regelmatig updates voor onze leden. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, word lid van MOG België en krijg toegang tot al het laatste nieuws en informatie van onze club…

Een samenvatting van waar MOG België voor staat

MOG Belgium, een gemeenschap van Morgan liefhebbers, viert al sinds 1974 het unieke karakter en de traditie van de auto. Met ongeveer 130 leden is het een toevluchtsoord voor liefhebbers van esthetiek en vakmanschap. Lidmaatschap belooft een nostalgische reis, verpakt in kameraadschap en eenvoudige geneugten, binnen een gastvrije sfeer waar een passie voor de Morgan klassiekers gelijkgestemde zielen verenigt en in vrienden verandert. Tussen de clubbijeenkomsten en lezingen door nodigt MOG Belgium iedereen uit die erbij wil horen en het Morgan-erfgoed wil vieren.

E-mail :

info@mogbelgium.be

Postadres :

36 rue des Prés verts, 6120 Nalinnes

sociale netwerken :