president Roland POLIJNWelkom

Allicht bent u op deze ‘MOG Belgium’ website terechtgekomen naar aanleiding van een warm gevoel voor ambachtelijkheid, respect voor traditie en esthetiek, waarden die eigen zijn aan het automerk MORGAN. En misschien zelfs met de wens om dat alles te kunnen beleven samen met gelijkgestemde vrienden, de clubleden van Morgan Owners Group Belgium vzw.

Sinds enkele decennia beschouwen wij het als onze opdracht om gepassioneerde liefhebbers als deelgenoot te mogen verwelkomen in onze verzuchting om dat welbehagen uit te dragen.

Neem een kijkje in onze agenda, ontdek de activiteiten die voor en door onze leden worden georganiseerd.
Dat vormt de weerspiegeling van een streven en onderhouden van vriendschap, van een genieten in een sfeer van eenvoud tegen een achtergrond die een zweem perfectie verbergt, en ja… met een zuchtje bourgondisch genot als afspiegeling van Engelse traditie en van een brok historische beweeglijkheid op 3 of 4 wielen zonder de obligate gelijkvormigheid van moderne tijden.


MORGAN past in die traditie van eigenzinnigheid met een basis die gevoed wordt door nostalgie, maar ook gemoedelijkheid, collegialiteit, ongedwongen vrolijkheid. Daarvan kunnen genieten bij elk weerzien, bij het doorbladeren van een clubblad dat zijn gelijke niet kent, ingekapseld in een ontspannen sfeer van eenvoudige gezelligheid, dat is wat MOG Belgium zijn leden aanbiedt, onvoorwaardelijk en spontaan zonder formalisme.

Als u dat boeit, dan kijken wij ernaar uit om u heel binnenkort te mogen verwelkomen.

Roland Polyn
Ondervoorzitter

 

 

morgan member mog nl

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30